Aktuality

5.12.2017 Policajti v okrese Malacky vyšetrujú okolnosti krádeže viacerých kusov pneumatík a diskov k luxusným motorovým vozidlám

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách vyšetrujú okolnosti krádeže, ku ktorej došlo pravdepodobne v priebehu uplynulých dní v areáli jedného zo stavenísk v Malackách.
Doposiaľ neznámy páchateľ v čase od 28.11.2017 do poludňajších hodín dňa 04.12.2017 poškodil v areáli staveniska nachádzajúceho sa v blízkosti Pezinskej ulice dvere, tam sa nachádzajúceho železného kontajnera. Z jeho vnútorných priestorov následne odcudzil 4 ks pneumatík na vozidlo Mercedes CL500, 4 ks pneumatík na vozidlo Mercedes GL350 spolu s diskami AMG, 4 ks pneumatík na vozidlo Porsche 911 spolu s diskami, 4 ks pneumatík na vozidlo Mercedes CL 500 spolu s diskami zn. AMG. Krádežou týchto pneumatík bola spôsobená celková škoda vo výške 23.520 ,- €.
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi za uvedené protiprávne konanie v súlade so zákonom trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo policajného zboru Bratislava