KRIMI FOTO: Polícia pátra po podozrivej osobe na fotografii, Bratislava

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografii, nakoľko táto osoba je podozrivá zo spáchania prečinu krádeže v pokračujúcej forme.
Tohto skutku sa mal dopustiť v súčasnosti neznámy páchateľ (podozrivý muž na fotografii), ktorý dňa 10.09.2011 v čase od 11.05 hod. do 11.20 hod. v Bratislave na Hodžovom námestí v jednej z predajní s drogistickým tovarom.
Neznámy páchateľ odcudzil z predajne rôzny tovar (dámske a pánske parfumy), pričom spoločnosti prevádzkujúcej túto predajňu spôsobil škodu vo výške približne 86,-€.
Následne dňa 14.09.2011 v čase od 08.18 hod. do 08.23 hod. sa ten istý podozrivý muž vrátil do predmetnej predajne pričom z nej odcudzil niekoľko značkových balení so žiletkami, pričom spoločnosti prevádzkujúcej túto predajňu spôsobil škodu vo výške približne 316,-€.
Neznámy páchateľ tak spôsobil celkovú škodu vo výške 402,-€.
Z oboch krádeží bol vyhotovený kamerový záznam, ktorý zachytáva podozrivú osobu priamo pri krádeži, ako aj pri vstupe a odchode s predajne, pričom sa jedná o muža vo veku okolo 25-30 rokov, bledej pleti, štíhlej postavy, rozstrapatené čierne vlasy, vysoký približne 180 cm, v jednom prípade bol oholený, inak chodil zarastený oblečené mal v oboch prípadoch mikinu čiernej farby s bielymi pásikmi a cez plece mal čiernu tašku, hovoril plynule po slovensky.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava