Aktuality

10.5.2018 V rámci objasňovania krádeže, ku ktorej došlo koncom minulého mesiaca sa policajti so žiadosťou o pomoc obracajú aj na verejnosť

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti trestného činu krádeže, k spáchaniu ktorého došlo koncom minulého mesiaca.

Dňa 27.04.2018 v čase od cca. 01.15h do 03.00 h vnikol doposiaľ neznámy páchateľ - pravdepodobne cez okno, do jednej z budov na ulici Mlynské nivy v Bratislave. Vo vnútorných priestoroch v jednej z miestností následne odcudzil tam odložené kľúče od motorových vozidiel zn. Mercedes Benz Sprinter, Volkswagen Caddy,  Mercedes Benz Sprinter, Volkswagen Bora a BMW 525 D. Za využitia týchto kľúčov odcudzil z areálu nachádzajúceho pred budovou motorové vozidlo zn.  BMW 525. Celková škoda na odcudzených veciach bola v tomto prípade vyčíslená na 12.500 ,- €.

V súvislosti s vyšetrovaním tohto trestného činu sa zároveň obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osoby na priloženej fotografii, ktorá by mohla napomôcť pri objasnení skutku.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo policajného zboru Bratislava