Seriál na rádiu Slovensko

OZ BÝVAJME BEZPEČNE > Seriál na rádiu Slovensko

Seriál Bezpečnosť Bývania bol vysielaný na rádiu Slovensko v máji 2009. Tí, ktorí nemali možnosť vypočuť si tento odborný seriál, môžu si ho vypočuť na našom portáli.
Účastníkmi a protagonistami tohto seriálu boli:
kpt. JUDr. Alexander Kliment - Prezídium Policajného zboru odbor komunikácie a prevencie a Ing. Jozef Adame - ADLO - Bezpečnostné dvere.

UPÚTAVKA - Seriál Bezpečnosť Bývania
Upútavka sa venovala: dvere ako základ bezpečného bývania, aké techniky používajú nepozvaní návštevníci, ako postupovať ak ma už navštívili nepozvaní hostia..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.

1.časť - Seriál Bezpečnosť Bývania
Prvá časť sa venovala: čo to znamená bezpečne bývať, aké sú nielen preddovolenkové rady ..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.

2.časť - Seriál Bezpečnosť Bývania
Druhá časť sa venovala: aké sú hlavné nedostatky bežných dverí, aké techniky prekonávania používajú zlodeji, aký je popis bezpečnostných dverí ..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.

3.časť - Seriál Bezpečnosť Bývania
Tretia časť sa venovala: ako dlho trvá celá výmena dverí, aký je rozdiel medzi bezpečnostnými dverami do interiéru a do exteriéru ..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.

4.časť - Seriál Bezpečnosť Bývania
Štvrtá časť sa venovala: aké je chránenie bytov, rodinných domov, aké je chránenie opustených objektov, existuje hranica kedy by sme mali začať chrániť svoj majetok ..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.

5.časť - Seriál Bezpečnosť Bývania
Piata časť sa venovala: aké je rozdelenie kľúčov, ako je možné vyrobiť duplikát kľúča a ako si chrániť kľúč, aké je pancierové sklo ..., odpovede a iné rady sa už dozviete z nahrávky.