Aktuality

12.6.2017 V súvislosti s objasňovaním majetkovej trestnej činnosti pátrajú policajti z Malaciek po totožnosti neznámej osoby na priložených fotografiách

V súvislosti s objasňovaním zločinu krádeže v  jednočinnom súbehu s prečinom  neoprávneného zásahu do práva k domu, bytu alebo nebytového priestoru, sa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby mužského pohlavia na priložených fotografiách.

Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 26.05.2017 v čase medzi 13.00 hod – 17.00 hod v jednom z bytových domov na Záhoráckej ulici. Krádežou pánskeho bicykla z priestorov neoznačenej pivnice (kočikárne) bola spôsobená škoda vo výške 270,-€. 

Popis osoby, po totožnosti ktorej polícia pátra:

Osoba mužského pohlavia strednej postavy, v zdanlivom veku 50 – 60 rokov, vysoký cca 170 cm,  oblečené mal modré rifle a svetlo hnedú košeľu.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, k jej súčasnému pohybu, či pobytu, oznámte na čísle polície 158 alebo tak môžete urobiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Zdroj: Krajské riaditeľstvo policajného zboru Bratislava