KRIMI FOTO: Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách, nakoľko tá je podozrivá zo spáchania prečinu krádeže.
 Tohto skutku sa mala dopustiť v súčasnosti neznáma osoba mužského pohlavia dňa 04.04.2012 v čase od 04.30 h do 07.30 h v Bratislave v priestoroch pivárne a reštauračného zariadenia na Panskej ulici v Bratislave.
Neznámy páchateľ po tom ako prekonal vchodové dvere sa dostal do priestorov pivárne, kde odcudzil finančnú hotovosť 100,-€, 5 ks kartónov cigariet v hodnote 160,-€, 2 ks fliaš alkoholu v hodnote 15,-€ a rôzne potraviny v hodnote 20,-€. Následne z reštauračného zariadenia odcudzil finančnú hotovosť 100,-€ a 2 ks fliaš alkoholu v hodnote 40,-€. Neznámy páchateľ pri vlámaní poškodil dvere, okno, vytrhol počítačové a sieťové rozvody a rozbil keramickú sochu, pričom týmto svojim konaním spôsobil škodu vo výške 719,-€. Krádežou a poškodením tak vznikla celková škoda vo výške 1.154,-€. Na základe tejto skutočnosti bol zabezpečený kamerový záznam, ktorý zachytáva podozrivú osobu mužského pohlavia pri protiprávnom konaní.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť ku stotožneniu neznámej osoby mužského pohlavia na fotografiách, nám môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158, príp. osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava