KRIMI FOTO: Lúpežné prepadnutie galérie obrazov, Bratislava

Policajti pátrajú po páchateľovi lúpežného prepadnutia ku ktorému došlo dnes v jednej z galérií obrazov na Dobrovičovej ulici v Bratislave.
Krátko pred 18-tou hodinou vošiel do galérie obrazov ozbrojený páchateľ, ktorý pod hrozbou použitia zbrane žiadal od dvoch zamestnankýň konkrétny obraz (názov obrazu - Žena v lese). Zamestnankyne mu však obraz nevydali, nakoľko ten sa už v galérii nenachádzal. Neznámy páchateľ následne odišiel z galérie von, kde nastúpil do taxíku s ktorým odišiel na neznáme miesto.
Polícia v tejto súvislosti pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia ale aj po taxíku. Išlo o motorové vozidlo staršieho typu, combi, tmavomodrej farby so žltými nápismi.

Popis páchateľa: muž – beloch so strniskom, približne 170 cm vysoký, cca. 30 rokov, v čase lúpeže si maskoval tvár červenou šatkou a slnečnými okuliarmi,na hlave mal čiernu šiltovku, oblečenú mal čiernu – hrubú páperovú bundu a na nohách mal biele tenisky, v rukách držal veľkú čiernu tašku a krátku guľovú zbraň

Polícia týmto žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi lúpežného prepadnutia alebo po neznámom taxíku na ktorom mal páchateľ ujsť. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku nám môžete zatelefonovať na bezplatné číslo polície 158, alebo oznámiť osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava