KRIMI FOTO: Policajti piateho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti krádeže, a v tejto súvislosti sa obracajú aj na verejnosť

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže, ku ktorej došlo koncom mesiaca Apríl 2017 v jednom z obytných domov na Hálovej ulici.

Podľa doterajších informácií dňa 29.04.2017 v čase medzi 04.00 – 04.57 h doposiaľ neznámy páchateľ poškodil vstupné dvere na jednom z obytných domov a vošiel do jeho vnútorných priestorov. Tam na jednom z poschodí poškodil dvere vedúce do spoločných bytových priestorov, odkiaľ odcudzil tam sa nachádzajúci bicykel zn. Specialized spolu s detskou sedačkou. Z miesta následne odišiel, pričom celková škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na cca. 250 ,- €.

V tejto súvislosti pátrajú po totožnosti osoby na priložených záberoch priemyselných kamier, ktorá by mohla napomôcť pri objasnení tohto skutku. 

Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených záberoch, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, na čísle 09610 35 870, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Zdroj: Krajské riaditeľstvo policajného zboru Bratislava